Районна прокуратура-Пазарджик привлече като обвиняем мъжа, отнел чужди движими вещи -

...
Районна прокуратура-Пазарджик привлече като обвиняем мъжа, отнел чужди движими вещи -
Коментари Харесай

Темида с тежък удар срещу мъжа, извършил няколко грабежа в Пазарджик

Районна прокуратура-Пазарджик притегли като обвинен мъжа, отнел непознати движими движимости - златни украшения, от владението на потърпевшата 75-годишна жена, без нейно единодушие, с желание незаконно да ги присвои, като е използвал за това мощ.

Установено е, че на 24 май 2023 година 24-годишния мъж (първоначално бе обявено, че той е на 30 години) се намирал в региона на бул. „ България “ в гр. Пазарджик. Той забелязал 75-годишната жена, която вървяла към непосредствен жилищен блок. Настигнал я до един от входовете, съборил я на земята и със мощ лишил от нея златните й украшения – синджир и златна висулка към него, след което избягал.

Подаден e бил сигнал на тел. 112, като полицейските чиновници са почнали оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на причинителя. Той е арестуван на 14 юни 2023 година Установява се съпричастността му и към други грабежи по отношение на дами, осъществени по същия метод.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Днес, 16.06.2023 година, Районна прокуратура-Пазарджик ще внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража ” по отношение на С.А.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР